June 17, 2011


Unul dintre felurile care intra la categoria "de repetat". Cartofii mei preferati, absoluti salvati de banalitate de acest sos minunat de smantana lichida! Prima data cand i-am facut nu am citit corect ingredientele si in loc de creme fresh am pus whipped cream, dar a iesit o minunatie! As fi pus si de data aceasta daca as fi avut, dar single cream merge foarte bine sau smantana lichida care se gaseste in Romania. Este foarte potrivit ca fel principal la masa de seara. Sau oricand doriti;)







Ingrediente (4 pers):
5-6 cartofi
Un ardei gras rosu
5 cepe verzi
150g branza cheddar rasa
150g sunca
1 lingurita paprika
200g smantana lichida/single cream

Mod de pregatire:
Incalziti cuptorul la 180 grade. Fierbeti cartofii taiati felii in apa cu sare. Taiati ardeiul fasii iar ceapa rondele. Radeti branza.
Amestecati cartofii cu legumele si sunca taiata cubulete. 
Asezonati si puneti deasupra paprika. 
 

Bagati totul la cuptor pana se aureste. Puneti smantana si branza rasa, apoi mai lasati la cuptor pana se 
topeste.

Serviti cat este fierbinte.




0 comentarii:

Post a Comment