March 20, 2013


Intr-o seara friguroasa de primavara, aceasta tocana merge de minune. Aromata, gustoasa, te duce tot cu gandul la iarna, pentru ca soarele se incapataneaza sa se arate. Pofta buna:)


Ingrediente:
500g carne de porc afumata
6 cartofi
O ceapa
Boia, sare, piper
50g ulei
Un ardei gras
O rosie coapta
Patrunjel

Mod de pregatire:
Puneti uleiul la incins intr-o tigaie, adaugati ceapa taiata marunt si caliti la foc mic pana devine sticloasa.
Adaugati boia, amestecati, apoi puneti carnea taiata bucatele mai mici, caliti pana se auresc putin, apoi adaugati apa cat sa acopere carnea si fierbeti la foc potrivit.
Puneti tot la acest pas si ardeiul si rosia tocate marunt.
Cand carnea este aproape fiarta, adaugati cartofii taiati cubulete, asezonati. Cand totul este gata, presarati patrunjel tocat si serviti fierbinte cu varza murata sau cu ce doriti.

0 comentarii:

Post a Comment